Stammes Recruitment voor werkgevers

In een continu veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk. Maar ook tijdrovend. Daarom is aan tafelhet prettig om te weten dat wij u graag met persoonlijke betrokkenheid en relevante dienstverlening snel van geschikte medewerkers voorzien, zowel tijdelijk als vast. Wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden op CAO gebied en de voorwaarden die daaraan gekoppeld zijn. Stammes Recruitment kan het volgende voor u betekenen; uitzendbemiddeling, detachering, werving & selectie en payrolling.

 

De juiste man, op de juiste plaats

Wij van Stammes Reshuttercruitment verdiepen ons in de talenten en ambities van de kandidaat. De ideale kandidaat heeft niet alleen een goed CV maar ook ervaring in zijn vakgebied. In een gesprek vragen wij niet alleen naar de competenties maar ook naar de tekortkomingen van de kandidaat. Zoals wij ons ook verdiepen in u, onze klant, en de organisatie die u vertegenwoordigt. Door deze oprechte interesse komen wij tot verrassende combinaties die echt werken.

 

 

Wat doen wij voor u?

Stammes Recruitment biedt u een dienstverlening die verder gaat dasocial-tools-inside-a-room-copyn reguliere arbeidsbemiddeling. Of u nu zoekt naar tijdelijk of vast personeel, of overcapaciteit heeft, Stammes Recruitment kan u veel tijd en zorgen uit handen nemen. Wij maken gebruik van een strategische werkwijze via Social Media, Netwerken en C.V. databanken. De snelheid waarmee wij kunnen schakelen en onze scherpe tariefstelling is onze kracht. Wilt u vrijblijvend met ons van gedachte wisselen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij bellen u z.s.m. voor een afspraak.

Contactformulier

  Naam bedrijf

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht