Een moderne organisatie die flexibel wil inspelen op de ontwikkelingen in de markt, kent tegenwoordig vele werkrelaties.
Variërend van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers, interimmers en ZZP-ers.

Hoe mensen ook voor u werken, Stammes Recruitment biedt u een uitgebreid pakket diensten waarmee we uw organisatie voor alle werkrelaties zowel administratieve werkzaamheden als financiële risico’s uit handen nemen. Omdat wij goed bekend zijn in uw markt, zijn wij als geen ander in staat om de verantwoordelijkheid als werkgever volledig én verantwoord van u over te nemen.

Hoe dat werkt?
Bij payroll verzorgt u zelf de werving en selectie van uw (flexibele) arbeidskrachten. U bepaalt bovendien de bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Vervolgens treedt de medewerker bij ons in dienst. Dit kan voor de duur van een project, als tijdelijke vervanging, voor (on)bepaalde tijd of als oproep- of uitzendkracht. Nadat u iemand heeft geselecteerd, nemen wij u alle administratieve en financiële zorgen uit handen. Van het opstellen van het arbeidscontract tot verzuimbegeleiding. Van salarisuitbetaling tot facturatie. Van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de vlekkeloze verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen.

Kortom
Met Stammes Recruitment weet je zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee je te maken krijgt. Ook beperk je door het werken met payroll de personele rompslomp tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur. Snel, makkelijk en risicoloos.

Drie redenen om voor Stammes Recruitment te kiezen
– Stammes Recruitment biedt diensten waardoor u alle vormen van extern personeel eenvoudig en flexibel voor uw organisatie kunt laten werken
– Stammes Recruitment biedt kostenbesparende oplossingen door optimaal ingerichte en goed geautomatiseerde werkprocessen
– Stammes Recruitment biedt u volledige zekerheid op het gebied van arbeids-, sociaal- en fiscaalrechtelijke aspecten

Bent u overtuigd?
Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!