Wie zijn wij

Stammes Recruitment is dé bemiddelaar tussen werkgevers en werkzoekende. Voornamelijk actief op de technische arbeidsmarkt spelen we in op een van de moeilijkste markten van dit moment. We stemmen kwaliteit, competenties, en capaciteiten van personeel af op de vraag en combineren deze met de bedrijfscultuur van de klant. Er wordt geloofd in een langdurige relatie met de klant en dan wel op een plezierige en laagdrempelige werkwijze.

Toegang tot een enorm netwerk

Vanuit alle werkervaring van de accountmanagers en recruiters is er een netwerk en een strategische werkwijze ontstaan waarmee Stammes Recruitment in de personeelsbehoefte van de klant voorziet. Er wordt optimaal van ons netwerkplatform gebruik gemaakt wat ervoor zorgt dat geen enkele opdracht een te grote uitdaging is. Wij zijn op een dergelijke wijze actief op de arbeidsmarkt om talent uit de pool voor u vissen.

Hoe kan Stammes Recruitment u helpen?
Door ons netwerk en onze strategische werkwijze bieden wij een dienstverlening die verder gaat dan reguliere arbeidsbemiddeling. Of u nu zoekt naar tijdelijk of vast personeel, of overcapaciteit heeft, Stammes Recruitment kan u veel tijd en zorgen uit handen nemen.

Zijn er vragen of wilt u wilt u ons gewoon eens vrijblijvend ontmoeten dan kunt u ons ten allen tijden bereiken door te bellen naar 072-7439618 of te mailen naar info@stammesrecruitment.nl.